Privacy verklaring

Privacy verklaring voor www.jewellovers.nl
We respecteren de privacy van alle gebruikers van jewellovers.nl en vinden het belangrijk om zorgvuldig met de persoonsgegevens van gebruikers om te gaan. Op deze pagina lees je welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en wat we doen om jou gegevens te beschermen.

Waarvoor gebruiken we je persoonlijke gegevens?
We zorgen ervoor dat alle persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Als je een bestelling plaatst hebben we je naam, adres, betaalgegevens en e-mail adres nodig om je bestelling te verwerken. Jewellovers zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden partijen verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden als deze betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Jewellovers maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat zodat jouw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan www.jewellovers.nl wordt opgeslagen door je browser op jou computer, smartphone of tablet. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor jouw gebruiksgemak zodat je bijvoorbeeld niet steeds je gegevens op nieuw hoeft in te vullen bij het plaatsen van een bestelling. Bij je eerste bezoek aan onze website hebben we je geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Je hebt het recht om je persoonsgegevens te corrigeren of te verwijderen. Stuur hiervoor een mail naar info@jewellovers.nl. Wij helpen je zo snel mogelijk, maar binnen de gestelde termijn van 4 weken, door op jouw verzoek te reageren. Op grond van de privacywet heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen verwerking van je persoonsgegevens. Je kunt via deze link contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

We helpen je natuurlijk graag verder indien je meer informatie nodig hebt over dit onderwerp. Mocht je nog vragen hebt over onze Privacy Policy of heb je een klacht dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@jewellovers.nl.

Jewellovers behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen of aan te vullen. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 14 april 2019.

Jewellovers

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »