Disclaimer

Disclaimer voor www.jewellovers.nl
Op deze pagina vindt je de disclaimer van www.jewellovers.nl zoals deze beschikbaar is gesteld door Jewellovers. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan je aanbieden.

Auteursrechten
Op alle informatie van www.jewellovers.nl berust auteursrecht. Jewellovers behoudt alle rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot informatie op www.jewellovers.nl, waaronder teksten, foto’s en logo’s. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Jewellovers of volgens regelingen van het dwingend recht, zoals citaatrecht.

Beperkte aansprakelijkheid
De website van Jewellovers is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld waarbij we streven naar correcte en actuele informatie. Ondanks de zorgvuldigheid die Jewellovers aan de website besteedt is het mogelijk dat informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Mocht ondanks deze aandacht informatie of inhoud van deze webshop onvolledig en/of onjuist zijn dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De op www.jewellovers.nl aangeboden informatie, producten en prijzen, worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid en kunnen op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling. Voor prijzen en andere informatie op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen. Jewellovers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die verband houdt met het gebruik van deze website en voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »