Retourneren

Wil je een bestelling retourneren? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Je hebt altijd de mogelijkheid om je bestelling te retourneren!

Hoe werkt het retourproces?
Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je de bestelling wilt retourneren. Gebruik hiervoor ons retourformulier of stuur een email naar [email protected] en vermeld daarbij je naam, ordernummer en het product dat je wilt retourneren. Na aanmelding van de retour heb je 14 dagen de tijd om de bestelling naar ons te retourneren. Hou er rekening mee dat de verzendkosten en het risico van de retourzending voor eigen rekening zijn. Wij adviseren daarom om de bestelling te retourneren in de originele verzendverpakking omdat deze voldoende bescherming biedt tijdens het transport. Daarnaast adviseren we om het pakket op een traceerbare manier te verzenden en daarbij het verzendbewijs te bewaren. Na aanmelding van de retour zullen wij het volledige aankoopbedrag van je retourzending binnen 14 dagen aan je terug betalen. Heb je vragen over het retourproces? Neem dan contact met ons op.

We vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent over onze producten en service. Alle producten uit onze webshop worden zorgvuldig uitgekozen zodat we jullie de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Als je een bestelling hebt geplaatst dan verpakken en versturen we het altijd met veel liefde. Mocht er ondanks alles toch iets mis zijn gegaan laat het ons dan weten zodat we dit voor je kunnen oplossen! ♥

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »