Retourneren

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Dan is dat natuurlijk geen probleem! Je hebt het recht om bestellingen tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Hieronder lees je meer over onze retour voorwaarden.

Hoe werkt het retourproces?

Stap 1. Je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht door ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te laten weten dat je de bestelling wilt ruilen of retourneren. Stuur een email naar [email protected] en vermeld daarbij je naam, ordernummer en het product dat je wil retourneren. Na de aanmelding van de retour nemen we binnen 24 uur contact met je op over de verdere stappen in het retour proces. 

Stap 2. Na aanmelding van de retour heb je 14 dagen de tijd om het product naar ons te retourneren. In verband met hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren als de verzegeling is verbroken. Hou er rekening mee dat de verzendkosten en het risico van de retourzending voor eigen rekening zijn. Wij adviseren daarom om de bestelling te retourneren in de originele verzendverpakking omdat deze voldoende bescherming biedt tijdens het transport. Daarnaast adviseren we om het pakket op een traceerbare manier te verzenden en daarbij het verzendbewijs te bewaren. De kosten voor het versturen van een traceerbaar brievenbuspakketje via Post NL zijn €4. 

Stap 3. Na aanmelding van de retour zullen wij het volledige aankoopbedrag van je retourzending binnen 14 dagen via de oorspronkelijke betaalmethode aan je terug betalen.

Heb je nog vragen over het retourproces? Neem dan contact met ons op. Je kunt hier het retour formulier downloaden.

We vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent over onze producten en service. Alle producten uit onze webshop worden zorgvuldig uitgekozen zodat we jullie de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Als je een bestelling hebt geplaatst dan verpakken en versturen we het altijd met veel liefde. Mocht er ondanks alles toch iets mis zijn gegaan laat het ons dan weten zodat we dit voor je kunnen oplossen! ♥


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »